Restauracja Krasnobród

Restauracja Krasnobród: Przystawki
1. Śledź w oleju z cebulką
2. Śledź w oleju roztoczańskim
3. Smalec smakowy z pieczywem i ogórkiem kiszonym
4. Pieczywo czosnkowo-ziołowe
5. Półmisek serów, wędlin i warzyw

Restauracja Krasnobród: Dania z mięsem
1. Kotlet schabowy
2. Schabowy po lubelsku z pieczarkami
3. Karkówka z rusztu
4. Policzki wołowe w sosie pieczeniowym
5. Filet z kurczaka w sezamie/panierce
6. Filet z kurczaka grillowany
7. Bigos
8. Golonka pieczona
9. Placek po węgiersku (roztoczański)
10. Gulasz z dziczyzny
11. Świeżonka
12. Korytko dla 2 osób (golonka, żeberko, karkówka, schab, ziemniaki opiekane, kasza, bukiet surówek)
13. Korytko dla 4 osób (golonka, żeberko, karkówka, schab, ziemniaki opiekane, kasza, bukiet surówek)

Restauracja Krasnobród: Dania rybne
1. Pstrąg z pieca
2. Dorsz w cieście
3. Sandacz smażony

Restauracja Krasnobród: Pierogi
1. Pierogi ruskie
2. Pierogi z kaszą gryczaną
3. Pierogi z mięsem

Restauracja Natura Krasnobród: Sałatki
1. Sałatka Grecka z pieczywem czosnkowo-ziołowym (sałata lodowa, ser feta, oliwki, pomidor, ogórek, sos winegret)
2. Sałatka „Kebab” z pieczywem czosnkowo-ziołowym (mięso z kurczaka, kapusta pekińska, ogórek, pomidor, sos czosnkowy, sos amerykański)

Restauracja Natura Krasnobród: Dodatki
1. Frytki
2. Ryż biały lub smakowy
3. Ziemniaki z wody
4. Ziemniaki opiekane
5. Ziemniaki opiekane z olejem roztoczańskim i czosnkiem
6. Kasza gryczana
7. Pieczywo
8. Keczup, musztarda, chrzan, majonez, śmietana

Restauracja Krasnobród: Surówki
1. Z marchewki
2. Z białej kapusty
3. Z czerwonej kapusty
4. Z kiszonej kapusty z olejem
5. Bukiet surówek
6. Warzywa gotowane na parze
7. Buraczki zasmażane
8. Kapusta zasmażana
9. Ogórek kiszony

Restauracja Krasnobród: Desery
1. Brownie
2. Szarlotka na ciepło z lodami
3. Szarlotka
4. Deser lodowy (4 gałki lodów, bita śmietana, sos, rurka waflowa)
5. Gofry (dżem, bita śmietana, sosy)